Bussum, The Netherlands 28 maart 2015 DJ Max Vermeulen wint Dubbelfrisss DJ Contest Bussum

Max Vermeulen (15) heeft zaterdagavond in Zandzee in Bussum de Dubbelfriss DJ Contest gewonnen.
Hij moest het opnemen tegen 2 andere DJ’s: DJ Justin en DJ Rony Munnik. Elke DJ draaide een set van 20 minuten. De vakjury bestaande uit bekende DJ’s kozen Max vanwege zijn techniek, zijn performance maar vooral vanwege het feit dat Max een aantal van zijn eigen tracks ten gehore bracht.De zaal van ruim 800 jongeren tussen de 12 en de 15 jaar ging helemaal uit zijn dak.

DJ Max Vermeulen: ‘ ik had me goed voorbereid door een aantal gave edits en remixen te maken. Uiteraard heb ik goed geoefend. Maar ik had ook veel tijd besteed in het afmaken van mijn eigen tracks. Het was heel gaaf om in een grote zaal met hard geluid en een gave lasershow je eigen tracks te horen. Dat was echt kicken. Ik was niet echt zenuwachtig maar ja je staat er toch maar in een sporthal zo groot als Beukendal. Het was vrij lang wachten totdat de DJ Contest begon maar kon zo wel goed de sfeer proeven. Zaterdagavond om 23.45 was het zover en mocht ik 20 minuten helemaal los gaan. Na mij kwam nog 1 DJ en al vrij snel kwam de jury met haar eindoordeel en werd ik de winnaar’.

‘De prijs die ik heb gewonnen is echt vet. Op het eerst komende grote Frisfeest in Bussum mag ik maar liefst een uur lang draaien. Dat wordt pas echt kicken. Daar ga ik me goed op voorbereiden want een uur is best lang. Maar ik heb genoeg inspiratie en kan nog genoeg tracks afmaken die ik dan ook mooi kan draaien. Een uur draaien op een groot feest is een niet te missen ervaring en belangrijk voor mijn ontwikkeling als DJ. Zo hoop ik natuurlijk weer verder te komen’. Wereldberoemde DJ’s als Hardwell, Martin Garrix en D-wayne stond jaren geleden al te draaien op de feesten van Fris. Het is de kweekvijver voor nieuw DJ Talent.

Daarnaast maakt Max in de landelijke finale ook nog steeds kans op een contract bij Pitch Artists; het eerste DJ/managementbureau dat zich uitsluitend richt op getalenteerde jonkies. Bij winst mag Max ook mee op tour met het beroemde duo Plan de Champagne. Max: ‘het was echt leuk om te doen en ik ga me weer goed voorbereiden om er ook nu weer een vet feestje van te maken’.